Mændenes toilettet adfærd

Kun en halv dag tilbage af min konference. Jeg kan næsten ikke vente til denne ting skal over og jeg kan forlade denne by et stykke tid.

En morsom historie at dele. Mens jeg var i herretoilet i dag, tog jeg min position på urinal. Da jeg skulle optræde standard pissoir procedure, bemærkede jeg ud af hjørnet af mit øje en mand taler med en anden mand omkring 5 urninals. Han stod lige ved siden af manden, og begyndte at snakke mens tømme tanken. Det var klart, de havde en solid forretningsforbindelse.

Som de udvekslede hilsener manden i midten tisse nået over og rystede den anden mands hånd! WHOA! TIMEOUT! 3 kardinal forretningsorden standard Herre værelset havde været brudt!

1. manglende utlize inbetween urninal. Hvis der er en bank af tisse boder, være venlig og positionere dig mindst én urninal fra din kollega urniner.

2. direkte øjenkontakt. Jeg mener aldrig, aldrig gøre øjenkontakt med en fyr uriner. Du har allerede etableret en mandlig bond ved fuldmagt, fordi du tisse stående op. Øjne front, cowboy.

3. hånd til hånd kontakt i midten af proceduren. Nej! skal manden har sat sin havde ud i en venlig gestus, handshaky, jeg ville have fortalt ham, (og du bør også), “Undskyld, sir, men runde disse dele vi øve lidt hånd sanatizing. Vask em up godt med sæbe, tør em ud, så vi kan ryste.” Jeg ved jeg holde min no-no zone i en mægtig fin og ren tilstand, men jeg ved ikke om mine medmennesker.

Jeg håber, at dette har været en værdifuld genopfriskningskursus i mænd restroom adfærd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.