Rejseguide – britiske lufthavne – London Heathrow

Rejseguide – britiske lufthavne – London Heathrow

I andet af vores UK lufthavn rejseguider, vil vi fokusere på verdens travleste lufthavn. London Heathrow.

Omkring 90 luftfartsselskaber bruge Heathrow som deres hub, opererer flyrejser til over 180 destinationer i 90 lande. Heathrow består af fire terminaler, med en femtedel i øjeblikket under opførelse.

Terminal 1

Alle Heathrow’s UK og Irland gennemføre flyvninger fra denne terminal som nogle flyvninger til langdistanceflyvninger destinationer og Europa.

Terminal 2

Denne terminal henvender sig til europæiske destinationer samt nogle langdistanceflyvninger destinationer.

Terminal 3

Langdistanceflyvninger operatører er bulk brugerne af denne terminal, selv om nogle flybilletter til Europa også operere fra her.

Terminal 4

Denne terminal anvendes næsten udelukkende af British Airways og KLM.

Kom der

Selv om London ved navn, Heathrow ikke ligger faktisk i hovedstaden. London Heathrow ligger ca 20 miles fra centrum af London og dette skal tages i betragtning, når at komme til lufthavnen.

At komme til lufthavnen er relativt nemt med alle midler af transport. London Underground (Tube) tog på Piccadilly line går direkte til lufthavnen, tager cirka en time og koster omkring £5.

Heathrow Express tilbyder en stor direkte jernbaneforbindelse fra London Paddington, med en rejsetid på ca. 15 minutter. Heathrow Express operere tog hver 15 minutter fra Paddington og Heathrow med en enkelt billet koster £14 og en tilbagevenden til £26.

Railair drive gode coach links fra de vigtigste områder, herunder læsning, Woking og Watford.

Hvis du har til hensigt at rejse med bil til Heathrow lufthavn, bør tilstrækkelig tid tildeles som det betjenes af de travle motorveje M4 og M25. Tilstrækkelig parkeringsplads er tilgængelig på alle terminaler, men vi anbefaler bestilling parkering i forvejen. Dette kunne også spare dig penge på parkering omkostninger.

Hvis du havde planlagt at bo på et hotel natten før din flyrejse, opererer et Hotel Hoppa busservice fra de fleste af de store hoteller omkring lufthavnen, prissat på £3 hver vej. Tjenester kører hver 15 minutter gennem det meste af dagen.

London Heathrow er virkelig en International Lufthavn og millioner af passagerer, der bruger lufthavnen hvert eneste år, udgør nationaliteter fra alle hjørner af kloden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.